Loading...

Менеджер з В2В-продажу в компанию Агентство Бизнес Решений

От 40000.00 до 70000.00 грн Полная занятость Ставка + %
  • Полная занятость
  • Опыт работы От 5 лет
  • Высшее образование
Посмотреть контакты

Описание вакансии

Виробнича компанія «Лідер Тейп» розширює свою представленість на ринку пакувальних матеріалів України власних торгових марок та запрошує до своєї команди продажів нових спеціалістів для розбудови ділерськоі мережі продажів високоякісних скотч та стреч плівок власного виробництва, та прямих продажів великим кінцевим споживачам по всій Україні.

Ключові очікуванні Показники діяльності Менеджера В2В продаж:

  • Обєм продажів
  • Сума оплат
  • Сума прибутку
  • Кількість клієнтів

Список основних функціональних обов’язків та завдань спеціаліста з В2В продажів скотч та стреч плівок власного виробництва:

1. Пошук та залучення нових клієнтів: Фахівцю з В2В продажу необхідно буде активно шукати та залучати нових клієнтів компанії — дилерів та великих кінцевих споживачів.

2. Консультування клієнтів: Фахівець з продажів В2В повинен відмінно знати переваги і вигоди своєї продукції і консультувати клієнтів з питань продуктів або послуг компанії, пропонувати їм рішення, які найкраще відповідають їх потребам і вимогам. Він повинен буде виступати в ролі експерта, допомагаючи клієнтам прийняти правильне рішення та досягти своїх цілей за допомогою продукції компанії.

3. Переговори та укладання угод: Фахівець з В2В продаж повинен на високому рівні вміти вести переговори з клієнтами, обговорювати умови співробітництва, ціни, терміни, умови постачання та інші важливі деталі угоди. Він має прагнути досягти взаємовигідної угоди, забезпечити укладання взаємовигідних контрактів та угод із клієнтами.

Ціна — не аргумент в угоді!!!

4. Розвиток клієнтів та продажів: Спеціаліст з В2В продажів повинен буде розвивати кожного наявного клієнта, розробляти та впроваджувати плани для збільшення обсягів продажів у рамках існуючих клієнтів. Для цього він має аналізувати поточні продажі, ідентифікувати можливості для додаткових продажів та докладати активних зусиль для їх реалізації.

5. Управління відносинами з клієнтами: Фахівець з продажів В2В повинен підтримувати довгострокові відносини з клієнтами, забезпечуючи їх задоволеність і лояльність до компанії. Він повинен підтримувати постійну комунікацію з клієнтами, вирішувати їхні проблеми чи питання, надавати необхідну підтримку та забезпечувати високу якість обслуговування в співпраці з іншими відділами компаніі «Лідер Тєйп».

6. Аналіз ринку та конкуренції: Фахівець з В2В продаж повинен постійно аналізувати ринок і конкурентне середовище, вивчати діяльність конкурентів, їх продукти та стратегії продажів. Він повинен вивчати нові потреби та вимоги клієнтів, щоб адаптувати свою стратегію продажу та допомагати своїй компанії бути конкурентоспроможною на ринку.

7. Управління інформацією та звітність: Фахівець з В2В продажів зобов’язаний керувати інформацією про клієнтів, контактами, продажами та іншими важливими даними, пов’язаними з процесом продажів, вносячи їх у відповідну базу даних. Він також повинен складати необхідні плани та звіти про продажі, оплати, прогнози та інші показники, надає інформацію керівництву для прийняття рішень та планування розвитку компанії.

Вимоги до кандидатів

Освіта — віща технічна.

Досвід роботи — досвід роботи у В2В продажах від 5 років. В2В продажі: пакувальні матеріали, витратні матеріали, спецодяг та засоби захисту та інші витратні матеріали, які компанії використовують у своїй діяльності.

Знання:

  • Знання ринку В2В продажів
  • Розуміння моделі продажів пакувальних та інших витратних матеріалів
  • Бажано мати знання у сфері худобу та стрічок плівок або суміжній сферах

Навички:

  • Навики активного пошуку та створення бази клієнтів
  • вміння вибудовувати довгострокові відносини з клієнтами
  • вміння проводити переговори
  • вміння спілкуватися з клієнтом на технічній мові
  • високі комунікативні навички, дар упевнення, націленість на результат, проактивність, вміння впливати, мотивація до розвитку, вміння організувати свою роботу самостійно, вміння самостійно приймати рішення
Хотите получать новые вакансии? Введите свой email и мы будем присылать вам похожие вакансии на почту